• q50
  • q7
  • q5
  • reply gancang

    reply gancang

  • desain bébas

    desain bébas

  • jasa alus

    jasa alus

  • Pabrik langsung diobral

    Pabrik langsung diobral

  • 100% kuantitas Rek

    100% kuantitas Rek

  • Company Imformation-1
  • Company Imformation-2
  • Company Imformation-3
  • Company Imformation-4
  • Company Imformation-5

Tentang Kami

Guangzhou Pébruari Webbing Co., Ltd ieu kapanggih dina 2006. Simkuring utamana husus dina sagala jinis lanyards, piaraan kerah & leash, sabuk bagasi, klip pacifier, wristbands, sarta webbing séjén nu diékspor ka Éropa jeung Amérika, Jepang, Korea, Asia Tenggara jeung saterusna. Kami leuwih saing dina ieu Filed kusabab integritas profésional sarta urang. Kami salawasna keukeuh dina Cost-jétu jeung Alus kuantitas. Service heula, customer kahiji nyaeta prinsip bisnis pausahaan urang.

Maca deui
WhatsApp Online Chat!